Ортези для діабетиків

1 09 1 Ortezy-dlia tumth 2. діабет, ортези

1 09 1 Ortezy-dlia tumth 1Відтепер у хворих на цукровий діабет з’явилася можливість соціально адаптуватись. У Вінницькому протезно-ортопедичному підприємстві презентували нові ортези, які допомагають пацієнтам не лише ходити, а й зберегти кінцівки.

Вінницьке протезно-ортопедичне підприємство знане в Україні. Його спеціалісти систематично відвідують різноманітні семінари та тренінги, тим самим підвищують рівень кваліфікації.

Аби, як то кажуть, «йти в ногу із часом» і пропонувати пацієнтам новинки, Вінницьке підприємство співпрацює з подібним Харьківським. Так, до Вінниці завітав провідний спеціаліст із розробки протезно — ортопедичних виробів нижніх та верхніх кінцівок. Павло Баєв не лише презентував новинки, а й ознайомив колег із сучасними технологіями. Даний ортез для хворих на діабет не лише допомагає людині ходити, а й зберігає кінцівку.

За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, щороку кількість хворих на цукровий діабет збільшується, тому подібні ортези просто необхідні.

Аби лікування було ефективним, хірург, ендокринолог та ортопед повинні співпрацювати. Це допоможе пацієнту уникнути серйозних змін у стопі. Серед новинок і ортез для дітей, хворих на ДЦП. Він допомагає дитині сидіти і ходити.

Аби полегшити життя хворих, вінницькі спеціалісти і надалі працюватимуть над розробкою новинок.

Вінницька державна телерадіокомпанія

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*