У Музеї історії Києва відкривається соціальна фотовиставка

1 16 7 74 main 2. обмеженими можливостями

1 16 7 74 main 1

Моделями фотографа стали люди з обмеженими можливостями

З 16 липня по 31 серпня у Музеї історії міста Києва буде представлена фотовиставка нового соціального проекту Андрія Саримсакова “Розірви свої ланцюги”, повідомляє Сегодня.ua.

На виставці будуть представлені роботи відомого українського фотографа Андрія Саримсакова, які приурочені до відкриття соціального проекту “Розірви свої ланцюги”.

Ідея фотосесії не є новою на ринку фотомистецтва, але Андрій зміг підняти тему, яка на сьогоднішній день особливо гостро представлена в Україні. Моделями фотографа стали люди з обмеженими можливостями, які, незважаючи на свій стан, прагнуть досягти успіху.

“У багатьох країнах такі люди не виключені з суспільства, вони насолоджуються повноцінним життям. Я хочу, щоб в Україні всі побачили, що можна бути успішними і щасливими навіть у такому стані. Головне – сила духу і наша підтримка”, – коментує свою роботу сам майстер.

Слід зазначити, що моделі з обмеженими можливостями користуються популярністю в усьому світі. Одні демонструють нижню білизну, інші займаються вокалом, а свої видимі недоліки перетворили на вагомі переваги. В Україні ця сфера знаходиться на початку свого розвитку.

Фотограф: Андрій Саримсаков

Візажист: Олена Сільська

Стиліст: Євгенія Кожебаткіна

Відкриття виставки – 16 липня о 19.00 в Музеї Історії міста Києва (вул. Б.Хмельницького, 7).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*