Питання якості і функціональності засобів пересування для інвалідів-спинальників та інвалідів з порушеннями опорно-рухового апарату обговорено за “круглим столом”

1 21 6 PM847image002 2. інвалідів-спинальників

1 21 6 PM847image002 1

Відповідно до плану проведення затверджених на 2015 рік заходів за рахунок коштів державного бюджету Всеукраїнська громадська організація „Асоціація інвалідів-спинальників України” провела засідання «круглого столу» „Якість і функціональність засобів пересування для інвалідів-спинальників та інвалідів з порушенням опорно-рухового апарату”.

Захід проходив 15-17 вересня ц. р. за адресою: Київська область, с. Петропавлівська Борщагівка.

По завершенню засідання відбулася зустріч членів громадської організації з першим заступником Міністра соціальної політики Василем Шевченком.

Активісти об’єднання громадян порушили низку питань щодо життєдіяльності осіб з інвалідністю. Їх цікавили подальші кроки Міністерства з удосконалення чинного законодавства, зокрема з приводу забезпечення громадян України технічними та іншими засобами реабілітації.

Представники Асоціації привернули увагу до необхідності покращення роботи органів соціального захисту на місцевому рівні, а також запевнили у своєму бажанні бути помічниками і провідниками в реалізації урядових рішень.

Перший заступник Міністра відповів на питання людей з інвалідністю та пообіцяв продовжити співпрацю з представниками організації щодо подальшого вдосконалення законодавчої бази.

Крім того, Василь Шевченко доручив відповідним службам вжити заходів для усунення архітектурних перешкод (бар’єрів) в адмінбудівлі Міністерства для вільного доступу до неї людей, які пересуваються на візках.

Міністерство соціальної політики України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*