Міліціонери взяли шефство над жінкою-інвалідом (ФОТО)

1 20 3 PM457image001 1 2. инвалидом

1 20 3 PM457image001 1

Дільничні інспектори міліції Прилуцького міськвідділу УМВС в Чернігівській області допомагають жінці-інваліду першої групи, яка потрапила в складні життєві обставини.

По допомогу до правоохоронців звернулася 43-річна прилучанка. Жінка (інвалід першої групи) пересувається на візку, мешкає зі старенькою матір’ю. А коли лікарі діагностували в жінки тяжку хворобу, то розраховувати довелося виключно на власні сили. Вдома ж не вистачає «чоловічих рук».

1 20 3 PM383image002 2

От дільничні інспектори міліції Прилуцького міськвідділу і вирішили взяти шефство над інвалідом. Вони і вдома наведуть лад, і побутові прилади полагодять, і в крамницю сходять за харчами чи медикаментами.

Найтяжче ж жінці діставатися додому, бо мешкає вона на 4 поверсі багатоповерхівки. Жінка зізнається, що допомога міліціонерів їй вкрай важлива.

1 20 3 PM306image003 3

– Якби таких людей було більше, у світі жилося б набагато легше, – ледь стримуючи сльози, дякує Ірина Петрівна правоохоронцям за допомогу.

Міліціонери по можливості намагаються відвідувати всіх громадян, які проживають на території обслуговування, та надавати їм посильну допомогу.

СЗГ УМВС України
в Чернігівській області

МВС України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*