Методична допомога батькам, які навчають та виховують дітей з порушеннями психофізичного розвитку

1 28 4 f-ukku-r-3 3 2. порушеннями психофізичного розвитку, інвалідів

1 28 4 f-ukku-r-3 3

Протягом 22-23 жовтня 2015 року у Києві Всеукраїнська громадська організація «Наукове товариство інвалідів «Інститут соціальної політики» в Інституті корекційної педагогіки та психології Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова провела ІІ Всеукраїнський навчально-практичний семінар «Методична допомога батькам, які навчають та виховують дітей з порушеннями психофізичного розвитку».

Семінар відбувся за підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства соціальної політики України, Фонду соціального захисту інвалідів України.

Мета семінару – підвищення спеціальної компетенції активістів та фахівців профільних громадських організацій інвалідів та батьківських організацій, батьків дітей-інвалідів, а також освітян з питань допомоги батькам, які навчають та виховують дітей з порушеннями психофізичного розвитку.

З вітальним словом від Міністерства освіти і науки до учасників звернулися начальник управління ліцензування та акредитації Андрій Шевцов та провідний спеціаліст відділу освітньої політики Інституту модернізації змісту освіти МОН Галина Лабайчук.

У семінарі взяли участь члени громадських організацій інвалідів, батьки дітей-інвалідів та фахівці громадських організацій інвалідів, реабілітаційних та освітніх закладів.

1 28 4 f-ukku-r-1 1

1 28 4 f-ukku-r-2 2

Міністерство освіти і науки України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*