Презентація благодійної фотовиставки “Гарною бути легко” (ВІДЕО)

1 29 3 1445956589-9668 2. інвалідністю

1 29 3 1445956589-9668 1

Київ. 27 жовтня о 15.00 відбулася презентація благодійної фотовиставки “Гарною бути легко”. Захід присвячений соціалізації та адаптації в суспільстві жінок, що виховують дітей з інвалідністю. (Зала 1)

Відео з прес-конференції:


Організатори:
Укрінформ, Соціально-волонтерська ініціатива “З краплинок – море!”.

Учасники: генеральний директор Національного музею літератури України Галина Сорока; головний спеціаліст Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Лариса Остролуцька; фотохудожники Юлія Докторова та Ольга Грінблат; візажист-стиліст Юлія Королевич; мати дитини з інвалідністю Наталія Параскева;

Метою заходу є руйнування помилкового стереотипного ставлення до жінок, які виховують дітей з інвалідністю і опинились у скрутному становищі, як до таких, що не здатні жити повноцінним життям, – покращення їхнього емоційного стану та підвищення самооцінки.

За ініціативи професійних фотохудожників Юлії Докторової та Ольги Грінблат в рамках проекту, жінкам, які виховують дітей та молодь з інвалідністю було запропоновано створити новий образ – безкоштовно навчитися тонкощам мистецтва бути красунею за допомогою провідного візажиста-стиліста, переможця багатьох фахових міжнародних конкурсів Юлії Королевич, знятися у фотосесії.

Запропонована фотовиставка – це не тільки візуальна демонстрація образів прекрасних героїнь, які знаходять в собі сили долати всі труднощі, але й окремі історії – життєві розповіді про кожну з них.

Під час прес-конференції також обговорювалися шляхи співпраці громадськості, соціальної служби столиці та творчої інтелігенції в допомозі жінкам, що потребують психологічної підтримки, відбудеться презентація довгострокового спільного соціального проекту.

По завершенню прес-конференції, в приміщенні Національного музею літератури України (вул. Б. Хмельницького, 11, поруч з прес-центром) відбудеться відкриття фотовиставки.

Захід відбудеться за підтримки Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Національного музею літератури України, Національного інформаційного агентства УКРІНФОРМ, Yuliya Korolevich beauty school, Докер-паб, ГК “В.М.” бренд для фотодруку BARVA, дитячого журналу “Малюк Котя”, БФ “Родина Милосердя”.

Підсумкові матеріали:

У столиці відкрилася виставка, присвячена жінкам, які виховують дітей з інвалідністю

У вівторок, 27 жовтня, у Національному музеї літератури України відкрилася фотовиставка “Красивою бути легко”, яка присвячена соціалізації та адаптації в суспільстві жінок, що виховують дітей з інвалідністю. Виставка працюватиме до 8 листопада.

Про це у ході презентації благодійної фотовиставки в Укрінформі повідомила керівник проекту, фотограф і художник Юлія Докторова.

“На виставці представлені 17 історій, по кожній історії – 4 фотографії, це портрет мами, фотографія мами з дитиною, участь у фотосесії і історія кожної з них”, – сказала Докторова.

За її словами, метою виставки є насамперед змінити помилкове стереотипне ставлення до жінок, які виховують дітей та молодь з інвалідністю, опинилися у скрутному становищі та не здатні жити повноцінним життям. Також метою виставки було покращити емоційний стан жінок та підвищити самооцінку.

“Запропонована фотовиставка – це не тільки візуальна демонстрація образів прекрасних героїнь, які знаходять у собі сили долати всі труднощі, але й окремі історії – життєві розповіді про кожну з них”, – зауважила керівник проекту.

Зокрема, вона зазначила, що фотовиставка відбулася за допомогою провідного візажиста та професійних фотографів та реалізується в рамках соціально-волонтерської ініціативи “З краплинок – море!”.

Укрінформ +ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*