Наперекір хворобі (ВІДЕО)

1 26 5 852439274 2. учасниць

Хмельницький. Всупереч долі та наперекір хворобі. Громадська організація жінок-інвалідів відзначила свій день народження. На теренах нашої області ця спілка функціонує вже 15 років. Налічує більше 70 учасниць, у тому числі є жінки з обмеженими фізичними можливостями.

Фізично заслабкі, проте духом – сильні. Громадська організація жінок-інвалідів на теренах нашого краю діє вже 15 років. Більше 70 учасниць, у тому числі з обмеженими фізичними можливостями, знаходять тут підтримку та допомогу.

Спільне дозвілля, подорожі та свята. Для учасниць це товариство – крило доброти та турботи. Втім, як зазначають самі жінки, без допомоги благодійників не обійшлися б ніяк.

Підтримка організацій такого типу є пріоритетною. Ці некомерційні об’єднання є прихистком добра для тих, хто цього потребує. Втриматися на плаву їм допомагають небайдужі.

Це добре усвідомлюють у громадській приймальні народного депутата України Сергія Лабазюка. До ювілею товариства тут підготували приємні подарунки.

Свято вдалося. Учасниці товариства задоволені та вдячні своїм доброчинникам. Ті ж, у свою чергу, обіцяють – допомагатимуть ще.

Ексклюзив

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*