7 харків’ян з інвалідністю стали лауреатами щорічної премії “Подолання” (ВІДЕО)

1 25 2 thumb-article-390x292-0427 2. подолання, премії

1 25 2 thumb-article-390x292-0427 1У Харкові відбулося урочисте нагородження лауреатів премії “Подолання”. Під патронатом Харківського міського голови Геннадія Кернеса нагороду щорічно вручають талановитим людям з особливими потребами. На святковій церемонії була наша знімальна група.

Премія “Подолання” вже третій рік поспіль вручається відомим харків’янам. Людям з обмеженими можливостями, які досягли успіху в професійній, творчої, спортивної або громадської діяльності.

Олена Шингарьова віце-президент Харківської міської громадської організації інвалідів «КРЕАВІТА»

Это очень важное событие в жизни Харькова. Потому что харьковчане должны знать о том, что люди с инвалидностью – это не баласт общества. А это люди, которые вносят серьезный вклад в развитие нашей территориальной громады.

Цьогоріч лауреатами премії стали семеро людей. Серед них і Олександр Єзик. Чоловік з дитинства займається спортом. Після травми хребта пройшов важкий курс реабілітації і почав грати в настільний теніс. Нині він кандидат на участь у Паралімпійських іграх дві тисячі шістнадцятого року.

Олександр Єзик лауреат премії “Подолання – 2015”

Я по номинации в спорте. Занимаюсь спортом, многократный чемпион Украины. Ну, и на Международном уровне: бронзовый призер Чемпионата Европы в этом году, в 2013… И сейчас, вот, занимаю 6 строчку в мировом рейтинге. Попадаю на Паралимпийские игры в Рио-де-Жанейро. Ну, как бы, сейчас основная цель – подготовка к Паралимпийским играм в Бразилии.

На церемонії нагородження володарям премії вручили пам’ятні дипломи та премії за перемогу.

https://www.youtube.com/watch?v=3D4QaKGCrAw


“Харьковские Известия”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*