Компанію United Airlines оштрафували на майже 3 млн дол. через неналежне ставлення до інвалідів

1 11 7 united-airlines 2. united airlines

Міністерство транспорту США оштрафувало авіакомпанію United Airlines на 2,75 млн дол. за порушення правил, спрямованих на захист пасажирів-інвалідів, а також за затримки літаків на льотному полі, передає УНН з посиланням на прес-службу транспортного відомства.

За її даними, у 2014 році було зафіксовано помітне зростання кількості скарг щодо United Airlines з боку осіб з інвалідністю.

Після розгляду цих звернень з’ясувалося, що компанія “не змогла надати пасажирам з обмеженими можливостями швидку і відповідну допомогу при посадці або виході з літака”.

Крім того, клієнти United Airlines не отримали допомоги в аеропортах Х’юстона, Денвера, Чикаго, а також у Міжнародному аеропорту Даллеса поряд з Вашингтоном. Інвалідам також не завжди вдавалося отримати свої пристосування для пересування, в тому числі коляски, вчасно або в колишньому стані.

Саме за ці порушення United Airlines заплатить 2 млн дол. Ще 750 тис. дол. перевізнику доведеться віддати за зриви в розкладі вильотів, коли борти з пасажирами протягом декількох годин залишалися на льотному полі через негоду.

Частину цієї суми — 375 тис. — United Airlines повинна буде витратити на установку автоматичної системи, яка дозволить відганяти повітряні судна на стоянку при будь-яких умовах.

Аліна Ольхович

Джерело: УНН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*