“Не раніше, ніж через рік”: у скандальному спортклубі Львова знайшли чергову “відмазку” для хлопця з ДЦП (ВІДЕО)

1 23 3 982652 2. дцп

1 23 3 982652 1
Фото з особистого архіву Остапа Стадника

Історія з хворим на ДЦП викладачем англійської мови Остапом Стадником, якому відмовилися продати абонемент в Sport Life, отримала продовження.

Після резонансу в ЗМІ менеджери скандального фітнес-клубу у Львові заявили, що поки не готові приймати людей на інвалідних візках, проте пообіцяли створити такі умови. “Абонемент продамо не раніше, ніж через рік. Коли у нас буде спеціально підготовлена ??людина, яка зможе з ним працювати”, – процитував “Обозревателю” відповідь спортклубу сам Остап Стадник.

Коли ж хлопець запропонував, що буде відвідувати басейн в супроводі знайомого, йому сказали наступне: “Ми не можемо бути впевненими в цій людині. Потрібен працівник зі спеціальними навичками”.

При цьому, за словами Остапа, в клубі мовчать, що всі їхні тренери – це люди з вищою освітою з фізичного виховання. Тобто, вони, фактично, реабілітологи.

“Така відмова – це просто “відмазка” для того, щоб люди забули про інцидент. Насправді вони відповіли мені набагато жорсткіше, пояснивши відмову тим, що я буду відлякувати клієнтів”, – розповів нам постраждалий.

Як повідомляв “Обозреватель”, Остапу Стаднику вже два рази відмовилися продати абонемент у фітнес-клуб Sport Life, оскільки він буде “розводити антисанітарію”, а своїм зовнішнім виглядом “відлякувати клієнтів”. Подробиці скандалу читайте в інтерв’ю Львів’янин Із ДЦП, якого не пустили у спортклуб: “Такої жорсткої дискримінації не відчував ще ніколи”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*