Ми привезли до Кіровограда гран-прі!!!!

1 30 7 IMG 1017 6 2. фестивалі

1 30 7 IMG 0711 1

Дві юні кіровоградки Сухонос Марійка та Михайленко Софійка прийняли участь у Всеукраїнському пісенному фестивалі для дітей та молоді з особливими потребами “Золотий птах”, що проходив 25-28 травня у м.Вінниця.

Дівчатка активно приймають участь у всіх заходах Кіровоградської обласної організації інвалідів “Народна академія творчості”, тому ми вірили в перемогу, адже добре знаємо, що вони не підведуть!

Сам Фестиваль-конкурс проходив 26 травня у приміщенні ТД «Галерея Інтершик», а 27 травня у Вінницькому обласному українському академічному музично-драматичному театрі імені М.К.Садовського відбувся Гала-концерт та нагородження переможців. Фестиваль проходив дуже на високому рівні.

У рамках Фестивалю-конкурсу були проведені майстер-класи з вокалу та тренінги психологічної підтримки для конкурсантів, що дуже допомогло нашим дівчаткам. Цікава екскурсія містом, лялькова вистава “Івасик-Телесик”, співаючі фонтани-все це заповнило наш вільний час.

Всі конкурсанти були дуже сильні, і ми до останнього не знали, хто переможе, бо кожна дитина заслуговувала на перемогу!! За підсумками експертного жюрі наша Марійка Сухонос стала володаркою “ГРАН-ПРІ” фестивалю та візьме участь у щорічному Міжнародному пісенному фестивалі для молоді з обмеженими можливостями, який відбудеться в липні цього року у польському місті Чехочинек під назвою «Чехочинські творчі зустрічі», адже проект «Золотий птах» має іноземного партнера – це представник Республіки Польща, Фонд ініціатив для людей з обмеженими можливостями «PRO OMNIBUS».

Тож, побажайте нам успішних виступів та перемоги вже в Польщі!!!!!

1 30 7 IMG 0845 2

1 30 7 IMG 0919 3

1 30 7 IMG 0972 4

1 30 7 IMG 1006 5

1 30 7 IMG 1017 6

Ельміра Небесна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*