«Сяйво дитинства» засяяло втретє у м.Хмельницьку (ФОТО)

1 30 3 IMG 2056 2. фестиваль

1 30 3 IMG 2056 1

Команда талановитих дітей Кіровоградської організації інвалідів ВОІ СОІУ на чолі з Ельмірою Небесною прийняла участь у lll Всеукраїнському фестивалі для дітей та молоді з особливими потребами “Сяйво дитинства”, що проходив у м. Хмельницьку.

Мета фестивалю – виявлення та підтримка талановитих та обдарованих дітей, які вивчають та пропагують різноманітність світової та української культури, сприяння самовдосконаленню і самоствердженню юних талантів, розвитку творчих здібностей, реабілітація та соціалізація дітей засобами культури та мистецтва. Завдячуючи саме фестивалю відбуваються процеси реабілітації дітей та молоді, їх соціалізація через творчість.

В цьому році прийняло участь 12 областей України, а це більше 100 учасників представляли свої таланти і уміння у різних напрямках. Організатори максимально забезпечили комфорт учасникам і гостям. Добре спланована робота подарувала всім чудовий настрій, неймовірні враження, нових друзів, а також подарунки та дипломи.

Як завжди, фестиваль пройшов на високому професійному рівні – кожна хвилинка була розписана – репетиції, культурний відпочинок, концертна програма.

Саме головне – це спілкування дітей, нові враження та знайомств, адже саме такі свята особливо потрібні дітям з особливими потребами. Цікаві майстер-класи, під час яких діти спілкувались, ділилися своїми знаннями та враженнями.

Діти, незважаючи на вади здоров’я, дуже талановиті, відкриті.

Що казати, прямо під час концерту талановиту дівчинку запросили на відбірковий тур «Голос. Діти».

Хочемо подякувати за фестиваль, за позитивні емоції, як у дітей, так і нас дорослих. Не можна передати словами атмосфери, яка панувала у залі, а ще не можна описати очей дітей у яких світилось щастя, радість, щире захоплення своєю справою та відчуттям того, що вони чогось варті у цьому світі.

Тому, маємо надію, що такий фестиваль стане доброю традицією і в майбутньому, головне – щоб влада не забувала про таких дітей у суспільстві і завжди підтримувала, а таланти у нас є!

Тож, ми не прощаємось а кажемо: ДО НОВИХ ЗУСТРІЧЕЙ!!!

Ніколаєвська Ольга

ФОТОРЕПОРТАЖ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*