“Асоціація виробників Буковини” проводить набір на навчання молодих інвалідів

1 07 Навчання-для-інвалідів 2. курсів, навчання

1 07 Навчання-для-інвалідів 1Триває набір на навчання молодих інвалідів віком до 30 років в рамках проекту “Сприяння зайнятості та реалізації професійних цілей молодих людей з інвалідністю в Чернівецькій області”. Проект реалізує громадська організація “Асоціація виробників Буковини” за підтримки Посольства США в Україні.

Набираємо групу з 10 чоловік на курси 3D-дизайну.

Тривалість курсу – 50 годин (25 занять). Курс дає змогу слухачам сформувати навики розробки і візуалізації дизайн-концепції, отримати практичні навики роботи в 3D програмах, необхідних при реалізації дизайн-проектів як житлових, так і комерційних приміщень, а також платформу для подальшого самостійного вивчення можливостей 3D програм для створення анімаційних продуктів.

Після успішного закінчення курсу слухачі отримують номерний сертифікат фірми Autodesk – розробника програмного забезпечення, оскільки викладач курсів О.Величко є сертифікованим викладачем даної фірми.

При успішному завершенні курсів та при наявності бажання і готовності в подальшому самовдосконалюватись слухачі курсів матимуть змогу використати свої навички як художники, дизайнери, фахівці з комп’ютерного моделювання в рекламних і дизайнерських агентствах і салонах, а також працюючи самостійно.

Навчання для учасників – безоплатне. Умова участі – базові знання комп’ютера та бажання отримані навички використати для посилення професійних можливостей на ринку праці.

Детальніше програму курсів можна переглянути на сайті http://www.xvision.com.ua у розділі “Школа дизайну”.

Набираємо групу з 20 осіб для проходження майстер-класів з народних ремесел за орієнтовними напрямами: бісероплетіння, вишивка; лозоплетіння; різьба по дереву. Передбачаються дводенні майстер-класи, які проводитимуть народні майстри – фахівці своєї справи.

Участь для учасників – безоплатна. Компенсуються витрати на проїзд, забезпечується харчування та при потребі – проживання.

Для участі у навчанні на комп’ютерних курсах чи у майстер-класах необхідно заповнити анкету, що додається, та відправити за адресою: з поміткою “навчання” або зателефонувати за номером 0503740872 та продиктувати необхідну інформацію до 15 листопада 2013 року.

Також інформацію про проект та навчання можна знайти на сайті www.avb.at.ua

Місто «Ч»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*