Оголошуємо про набір учасників на навчання ІТ-спеціальностям

1 16 15874456 2. навчання

Увага!

Проект «Кожен має право на працю» оголошує про набір учасників на навчання за спеціальностями: комп’ютерна грамотність, основи веб-програмування, основи програмування, розробка сайтів з використанням СМS, поглиблене веб-програмування, Java SE.

Фонд «Східна Європа» в партнерстві з «Благодійним фондом розвитку комп’ютерних та інформаційних технологій для інвалідів «АІК» розпочинають проект “Кожен має право на працю: партнерство для покращення можливостей працевлаштування людей з інвалідністю”. Проект реалізується за фінансової підтримки британської благодійної організації «Всесвітня єврейська допомога» (WorldJewish Relief).

Якщо Ви хочете знайти новий шлях до самореалізації, стати конкурентоспроможними на ринку праці, отримати нові знання та освоїти нову професію, ми запрошуємо Вас взяти участь у цьому проекті!

Мета проекту: Сприяння працевлаштуванню в сфері інформаційних технологій та покращенню матеріальних можливостей людей з особливими потребами.

Хід проекту: ті, хто надішле свої анкети до 30 листопада (включно), та пройде конкурсний відбір буде залучений до групи дистанційного навчання на спеціально розробленій платформі дистанційного навчання. По завершенню навчання кожен учасник отримає сертифікат. Після чого для кожного учасника буде розроблено якісне резюме та сприяння у подальшому його поширенні серед роботодавців. Кожен учасник може подаватися на декілька модулів. Учасникам, які лише починають оволодівати навичками користування комп’ютером, або тим, хто хоче вдосконалити свої вміння, буде запропоновано пройти курс комп’ютерної грамотності, після чого продовжити навчатися програмуванню. Орієнтовна дата початку навчання – 2 лютого 2015 року.

Специфіка роботи:

Веб-дизайн — галузь веб-розробки і різновид дизайну, до завдання якого входить проектування призначених для користувача веб-інтерфейсів для сайтів або веб-застосунків. Веб-дизайнери проектують логічну структуру веб-сторінок, продумують найзручніші рішення подачі інформації, а також займаються художнім оздобленням веб-проекту. В результаті перетину двох галузей людської діяльності грамотний веб-дизайнер повинен бути знайомий з останніми веб-технологіями і володіти відповідними художніми якостями.

Вимоги: Навчатися та працювати за професією веб-дизайнера можна вдома, тобто здійснювати це віддалено в зручних та звичних для себе умовах.

Ініціативна група проекту буде намагатися привернути увагу до проекту якомога більшого кола роботодавців і створити умови для самореалізації людей з інвалідністю. Але всі ми повинні розуміти, що на ринку праці існує конкуренція і кожному необхідно своїми здібностями, знаннями, а потім і досвідом доводити свою конкурентоздатність.

По закінченню курсів, усі учасники проекту, які дійдуть до кінця і отримають сертифікати та отримають можливість працювати на таких вакансіях як:

1. Контент-менеджер

2. ВЕБ розробник

3. Розробник мобільних додатків, Mobile Development (Android, iOS, Java)

4. Розробник програмного забезпечення Software Development (Python, Java, C#, C/C++)

5. ВЕБ програміст, WEB Development (PhP, JavaScript, Perl/Python/Ruby, Html5, CSS, Flash)

6. Розробник алгоритмів, Algorithm Design

7. Системний адміністратор, Software Systems Management

8. Інтегратор програмних засобів та систем, Integrator of Software system and IT;

9. Конфігуратор програмних засобів та систем, Configurator of Software system and IT

10. Менеджер програмного забезпечення, Software and IT Management

11. Frontent розробник або backend розробниками

12. PHP програмістами та ін.

Умови участі:

1. Мати інвалідність першої або другої групи.

2. До 30 листопада 2014 (включно) надіслати заповнену анкету за адресою: (Благодійний фонд розвитку комп’ютерних та інформаційних технологій для інвалідів “АІК” (www.aik.ua)). В темі листа необхідно вказати назву проекту «Кожен має право на працю»

3. Обрання учасників проходитиме на конкурсній основі. Рішення буде прийматися робочою групою проекту шляхом обрання найкраще заповнених анкет та співбесіди.

Чекаємо на ваші заявки, та бажаємо успіхів!

Група у мережі Facebook – https://www.facebook.com/groups/1513211912224981/

1 реплік к “Оголошуємо про набір учасників на навчання ІТ-спеціальностям”

  1. Assend :

    Дуже цікава ідея!
    Це безплатно? І чи буде другий набір на 2015, 2016 роки???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*