Безкоштовна IT-освіта для ветеранів АТО

1 06 7 img18 2. навчання

Комп’ютерна Академія ШАГ запустила безкоштовну програму навчання для демобілізованих ветеранів та інвалідів АТО з метою допомогти їм соціально адаптуватися до мирного життя і отримати нову професію.

Учасники програми пройдуть навчання на курсі «Створення і просування WEB-проектів». Професійні IT-спеціалісти дуже затребувані на ринку праці, а середня зарплата WEB-розробника становить 700-800 $, окрім цього, працювати можна і віддалено.

Програма навчання розрахована на 6 місяців. Після закінчення курсу слухачі отримають всі необхідні знання для початку кар’єри WEB-розробника і створять своє портфоліо готових проектів. Після закінчення навчання центр працевлаштування Академії допоможе слухачам у пошуку роботи.

Участь в програмі є абсолютно безкоштовною для демобілізованих ветеранів та інвалідів АТО. Для навчання на курсі «Створення і просування WEB-проектів» необхідно надати документи про статус учасника бойових дій та пройти співбесіду. Старт групи — серпень 2015.

На сьогоднішній день програма відкрита в Києві, планується запуск і в інших великих містах України.

Більш детальна інформація: (044) 537-22-60.

Довідка:

Комп’ютерна Академія ШАГ — міжнародний навчальний центр, що спеціалізується на професійній комп’ютерній освіті. На сьогоднішній день працює 31 філія в 12 країнах світу.

Комп’ютерна Академія ШАГ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*