Залізниця готова надати роботу особам з обмеженими фізичними можливостями

1 20 logo 2. обмеженими фізичними можливостями

  1 20 logo 1Придніпровська магістраль неухильно дотримується вимог Закону «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні» та працевлаштовує у своїх структурних підрозділах осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Так, з початку 2013 року підприємство надало роботу 33-м громадянам з особливими потребами (14-м – за направленнями центрів зайнятості), які працевлаштовані прибиральниками виробничих приміщень, сторожами, підсобними робітниками, розподілювачами робіт тощо.

Сьогодні робочі місця електромеханіка та електромонтера систем центрального блокування, водія, прибиральника виробничих приміщень та інші для осіб з обмеженими фізичними можливостями пропонують Дніпропетровська і Криворізька дирекції залізничних перевезень, Апостолівська дистанція сигналізації та зв’язку, дистанція електропостачання Нижньодніпровськ-Вузол, Запорізьке моторвагонне депо.

Усю необхідну інформацію про вакантні посади у своїх структурних підрозділах та вимоги до працевлаштування залізниця регулярно надає центрам зайнятості, розміщує у відомчій газеті «Придніпровська магістраль» та місцевій пресі, транслює у своїх електропоїздах.

Довідково. Наразі у структурних підрозділах ДП «Придніпровська залізниця» працюють 1 тис. 256 осіб, що мають інвалідність за станом здоров’я.

ДП Придніпровська залізниця

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*