Разом прокладаємо шлях до працевлаштування

1 28 2 11702741 news bigpic. інвалідністю

Задля забезпечення права осіб з інвалідністю на працю посадовці Буського районного центру зайнятості тісно співпрацюють з районною владою, працедавцями та громадськими організаціями. Особливо дбають про пошук вакансій для неповносправних.

Фахівці ЦЗ нещодавно організували робочу зустріч із соціальними партнерами, під час якої порушили важливе питання створення робочих місць для осіб з обмеженими фізичними можливостями. Адже на сьогодні посередницькими послугами користуються 25 клієнтів з інвалідністю, добір прийнятних місць праці для яких є доволі складним.

Разом із керівником районного центру зайнятості Степаном Миляновським шляхи вирішення цього злободенного питання шукали керівник відділу економічного розвитку торгівлі та інфраструктури райдержадміністрації Ольга Стець, завідувач сектора обслуговування інвалідів, ветеранів війни та праці управління соціального захисту населення Буської РДА Надія Башко, голова районної асоціації інвалідів Софія Климус, приватний підприємець Богдана Куран, завідувач кадрами СП «Олнова» Оксана Нестер та інші. Було висловлено чимало цікавих думок і слушних пропозицій щодо розв’язання проблеми зайнятості краян з інвалідністю. Також підкреслювалося, що завдяки добре налагодженим контактам з працедавцями районна служба зайнятості цьогоріч вже забезпечила роботою 12 осіб з вадами здоров’я.

Надія Боднар, начальник відділу взаємодії з працедавцями Буського районного центру зайнятості

Львівський обласний центр зайнятості

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*