У Новий рік з новими можливостями успішно крокує Кролевецьке навчально-виробниче підприємство Українського товариства сліпих

1 09 4 1 1 2. утос

У Кролевецькому навчально-виробничому підприємстві Українського товариства сліпих відбулися урочисті заходи, на яких керівник підприємства Віталій Холодьон повідомив про новий етап в розвитку.

«В економічній ситуації, яка нині склалася в державі, підприємствам, які виготовляли ту ж продукцію, на яку орієнтовані і ми, досить складно не лише забезпечувати оптимальні умови праці, а й фактично, зберігати виробництво. Проте, ми вкотре довели, що здатні боротися з будь-якими труднощами, і з 2015 року у нас буде відкрито новий цех з виробництва виробів із пластмаси», – зазначив директор УВП УТОС.

Він наголосив на тому, що необхідне устаткування вже придбано і в найкоротші строки буде доставлено до підприємства. «Для забезпечення випуску нової продукції ми створюватимемо й нові робочі місця. Після запуску цеху буде прийнято на роботу в УВП УТОС близько 10 нових працівників», – сказав керівник підприємства.

Досягнення працівників УВП УТОС відзначили і органи виконавчої влади та місцевого самоврядування Кролевеччини. Зокрема грамоти районної державної адміністрації, районної та міської ради кращим робітникам, активним учасникам культурно-масового життя підприємства вручили керуючий справами виконавчого апарату райради Юрій Цикал, начальник управління економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Олена Чередник та заступник голови Кролевецької міської ради Василь Мачульський.

Відвідала колектив УВП УТОС і бібліотекар районної бібліотеки Надія Черкасова, яка закликала всіх присутніх повірити в себе і сміливо мріяти, жити і втілювати свої прагнення та сподівання. Привітала із значними здобутками працівників УВП УТОС і тренер з шахів Валентина Диль, яка вручила грамоти та медалі переможцям чемпіонату Сумської області з шашок серед спортсменів із вадами зору, які відбулися у Сумському регіональному центрі фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт», та призерів відкритого турніру з шашок серед жінок пам’яті Віталія Диля.

Творчий колектив підприємства та окремі виконавці розважили публіку щирими українськими піснями та хвилинками гумору, які ще раз підтвердили, що люди з вадами зору не лише трудолюбиві, а й талановиті, співучі та артистичні, готові вперто перемагати всі життєві негаразди.

  1 09 4 1 1

  1 09 4 2 2

  1 09 4 3 3

Сумська обласна рада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*