Праця робить життя повноцінним

1 15 92219753-FD53 1. інвалідністю, floor, indoor, furniture, desk, table, chair, wheelchair. A group of people in a room

Належний рівень забезпечення зайнятості населення неможливий без налагодження тісної співпраці із роботодавцями та соціальними партнерами.

Встановлення партнерських стосунків, врахування інтересів роботодавців, надання відповідних соціальних послуг дозволяє спільними зусиллями вирішувати проблеми працевлаштування громадян та кадрового забезпечення підприємств.

Результатом співпраці Чернівецького міського центру зайнятості з обласною організацією товариства глухих та ТОВ «Се Борднетце – Україна» стало працевлаштування у травні цього року чотирьох осіб з обмеженими фізичними можливостями. Колишні безробітні після проходження стажування на робочому місці за направленням Чернівецького міського центру зайнятості отримали роботу і зараз успішно працюють на ТОВ «Се Борднетце – Україна». Вони задоволені своєю роботою і вдячні фахівцям центру зайнятості за допомогу, адже для людей з інвалідністю мати роботу – це насамперед можливість реалізувати себе, жити повноцінним життям.

Досвід доводить, що працівник з інвалідністю, зазвичай, має сильнішу мотивацію до збереження роботи, ніж інші працівники. А тому він, за інших рівних умов, більш надійний і лояльний робітник та менш схильний до зміни місця роботи. Працівники з інвалідністю ймовірніше «вкладатимуть душу» у свою працю, оскільки для них, пов’язані з роботою, соціальні контакти й соціальний статус часто є важливішими, ніж для інших працівників підприємства.

Працевлаштовуючи людину з інвалідністю підприємство чи організація не тільки дотримується вимог чинного законодавства, але і виявляє свою соціальну відповідальність, отримує визнання місцевої спільноти, а за умови правильного добору персоналу – забезпечує себе висококваліфікованими співробітниками. Збільшення продуктивності, лояльність персоналу, зростання престижу в суспільстві – це заслужені винагороди найкращим роботодавцям.

Чернівецький міський центр зайнятості

Чернівецький регіональний центр зайнятості

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*