Об’єднання зусиль соціального партнерства у напрямку інтеграції інвалідів до суспільного життя

1 08 2 PM972image006 1 2. інвалідів

  1 08 2 PM972image006 1Турбота про Людину завжди буде головним завданням державної служби зайнятості, а турбота про Людину з інвалідністю найбільшим її пріоритетом.

З метою посилення подальшої ефективної співпраці у створенні рівних можливостей для людей з інвалідністю до працевлаштування у Дунаєвецькому районному центрі зайнятості відбулося засідання круглого столу на тему: «Об’єднання зусиль соціального партнерства у напрямку інтеграції інвалідів до суспільного життя». У заході взяли участь представники органів влади, управління соціального захисту населення, Пенсійного фонду, громадська організація інвалідів, МСЕК, роботодавці та особи з обмеженими фізичними можливостями.

Директор Дунаєвецького РЦЗ Віктор Мельник в своєму виступі відмітив, що серед нових форм роботи з даною категорією безробітних та з роботодавцями – здійснення індивідуального супроводу як під час перебування на обліку, так і після працевлаштування у роботодавців, що сприяє їхній успішній адаптації та закріпленні на робочому місці.

  1 08 2 PM657image004 2Голова Дунаєвецького районного товариства інвалідів Раїса Поп’юк висловила слова вдячності організаторам круглого столу за підняту проблематику, за намагання вирішити нагальні проблеми інвалідів у районі та презентувала вироби прикладного мистецтва членів громадського об’єднання інвалідів.

Під час заходу один із учасників, інвалід-візочник Валерій Лєтягін спілкувався із начальником відділу кадрів ТОВ «Верест» Альоною Гурною та домовився про вирішення питання його працевлаштування.

Тож, фахівці Дунаєвецького РЦЗ і в подальшому будуть робити все можливе для успішної інтеграції інвалідів в суспільне життя.

Дунаєвецький РЦЗ

Хмельницький обласний центр зайнятості

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*