Історія успіху: шумчанин з інвалідністю за сприяння центру зайнятості відкрив власну справу з виготовлення пам’ятників

1 22 2 Шумськ-Ковальчук-640-1 1 2. центру зайнятості

  1 22 2 Шумськ-Ковальчук-640-1 1

Залишившись без роботи, не всі можуть швидко зорієнтуватись в ситуації, а тим більше, коли в таке становище потрапляють люди, які мають інвалідність. Працівники Шумського районного центру зайнятості приділяють особливу увагу вирішенню проблем їх адаптації у суспільстві та на ринку праці, надаючи широкий спектр соціальних послуг.

Одним із перспективних напрямків виходу зі складної життєвої ситуації є орієнтація таких безробітних на підприємницьку діяльність.

Можливістю започаткувати власну справу скористався Юрій Ковальчук. Пройшовши сувору життєву школу (воїн-афганець), він не звик пасувати перед труднощами. За фахом – лікар ветеринарної медицини, втративши роботу, звернувся до працівників Шумського районного центру зайнятості, які спрямували його на семінар з питань орієнтації на підприємницьку діяльність. Ідея зацікавила шумчанина, відтак закінчивши курси підвищення кваліфікації в Рівненському центрі професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості за навчальною програмою “Основи малого підприємництва”, успішно захистив бізнес-план та отримав за сприяння центру зайнятості одноразову виплату допомоги по безробіттю.

Отож, Юрій Ковальчук почав працювати над втіленням своєї бізнес-ідеї: виготовлення та реалізація пам’ятників, які він сам майструє за власними ескізами. Тут стало у нагоді давнє захоплення малюванням. Чуйний та уважний до клієнтів в таких непростих життєвих ситуаціях, він завжди уважно і відповідально ставиться до замовлень, вчасно та якісно їх виконує.

  1 22 2 Шумськ-Ковальчук-640 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*