Закарпатські інваліди прийняли участь у всеукраїнській конференції з питань працевлаштування людей з інвалідністю

1 23 3 інва 2. інвалідів

 1 23 3 інва 1

16-18 серпня 2016 року в місті Житомирі відбулась масштабна всеукраїнська конференція за участю представників державних та неурядових структур з питань створення нових робочих місць з метою працевлаштування інвалідів та інших актуальних питань діяльності підприємств та громадських організацій інвалідів.

В ньому активну участь прийняли інваліди з Закарпатської області. Обговорювали на конференції проблеми інвалідів, діяльність підприємств та громадських організацій інвалідів протягом останнього року. Відрадно, що голова Закарпатського обласного осередку Української федерації спорту інвалідів з ураження опорно-рухового апарату учасники на цій конференції зміг похвалитись успіхами зі створення спортивно-реабілітаційного центру інвалідів в місті Ужгороді. Як відомо нещодавно Ужгородська міська рада спільно з Закарпатською обласною радою та Кабінетом Міністрів України виділили на будівництво вищезгаданого центру 3,5 млн. грн.

Учасники конференції погодились активно долучитись до справи створення спортивно-реабілітаційного центру інвалідів в місті Ужгороді, оскільки такий центр матиме всеукраїнське значення.

Також на конференції представниками Ощадбанку було презентовано програму ЮНІСЕФ по пільговому кредитуванню підприємств громадських організацій інвалідів. Детальніше про дану програму можна дізнатись на сайті: http://www.oschadbank.ua/ua/business/loans/socializing/

Від Закарпаття на конференції активно виступали голова Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олександр Лизанець та представник Закарпатського обласного осередку Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України» Денис Сухотин.

Організатором конференції виступила Всеукраїнська організація інвалідів «Союз організацій інвалідів України» (голова В.В. Назаренко).

Ініціював участь закарпатських інвалідів у цьому чудовому заході голова Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олександр Лизанець.

Велика подяка за допомогу в організації поїздки закарпатських інвалідів на цю конференцію Всеукраїнській організації інвалідів «Союзу організацій інвалідів України».

Трибуна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*