Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів Житомирської міськради вже рік допомагає хворим дітям

1 05 16254662. реабілітації

За цей час курси реабілітації безкоштовно тут пройшли більше 50 дітей з хворобою Дауна, церебрального паралічу, аутизму та генезофринії. З дітьми займаються медики, педагоги-реабілітологи, арттерапевти і психологи. Працівники закладу ставлять за мету забезпечити дітям-інвалідам можливості для їх всебічного розвитку, і, головне, адаптуватися у суспільстві.

У день першої річниці до закладу завітали представники Міжнародного благодійного фонду інвалідів:

“Попередньо була укладена соціальна угода про співпрацю між Фондом і Центром. Є гарні перспективи, вони впроваджуються в життя. Ми приїхали привітати, привезли гуманітарну допомогу, це реабілітаційне обладнання, спортивні тренажери”, – розповів радник президента Фонду Олександр Іськов.

У житомирському міському Центрі реабілітації дітей-інвалідів використовуються унікальні методики лікування, зокрема за допомогою АЙКІДО, ініціатором цієї програми є директор Центру Віктор Козир.

“Чим більше дитина рухається, рухова активність сприяє покращенню всіх видів реабілітації і ми поєднали заняття айкідо, бо це знову ж таки координація рухів і логічний зв’язок з тим, що вони роблять як вони себе поводять як вони орієнтуються в часі і просторі”.

“Житомирська хвиля”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*