Міжнародний семінар у Генічеську об’єднає провідних медиків з усього світу

1 03 3881 thumb 1 2. лікування

  1 03 3881 thumb 12 вересня під час чергового обласного селектору голова Херсонської обласної державної адміністрації Микола Костяк повідомив усіх про проведення Міжнародного семінару на тему: «Методи лікування церебральних паралічів: глобальні принципи надання допомоги з позиції доказової медицини», який проходитиме з 5 по 7 вересня 2013 року на базі Міжнародного реабілітаційно-рекреаційного центру на Арабатській Стрілці.

Мета даного заходу полягає у визначенні основних принципів оптимального надання допомоги людям, хворим на церебральний параліч, у суспільствах з різним рівнем ресурсів.

Організаторами семінару, крім всім нам добре відомого професора Володимира Козявкіна, є Каролінський університет (м.Стокгольм, Швеція) спільно з Міжнародною клінікою відновлювального лікування.

  1 03 IMG 8410 2

До участі ж у семінарі запрошені провідні фахівці з Австралії, США, Швеції, Канади, Фінляндії, Нідерландів, Кенії, Індії, Італії, Росії та України з питань лікування дітей хворих на дитячий церебральний параліч.

Також до участі у роботі семінару запрошені головні обласні позаштатні спеціалісти зі спеціальності «Дитяча неврологія», фахівці профільних кафедр медичних університетів та академій післядипломної освіти, реабілітаційних центрів.

Херсонська ОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*