Урядовий уповноважений контролюватиме дотримання прав інвалідів на протезування

1 10 DSC 0204 2. реабілітації, інвалідів

  1 10 DSC 0204 1

Порушення прав інвалідів на забезпечення якісними технічними засобами реабілітації не дозволяє людям з фізичними вадами вести повноцінний спосіб життя. Про це Олексій Журавко сказав під час відвідування Українського центру реабілітації ветеранів Афганістану.

Український центр реабілітації засновано у 1991 році і відтоді займається виготовленням унікальних протезів за технологіями та на обладнанні німецької ортопедичної фірми «Otto Bock». Серед асортименту продукції – протези верхніх і нижніх кінцівок, силіконові протези, ортопедичні апарати. Також центр займається плануванням і облаштуванням майстерень, проводить навчання техніків-протезистів.

«Щорічно в Україні послугами протезно-ортопедичних підприємств різної форм власності користується майже 1 млн людей з інвалідністю. І індивідуальні потреби цих людей сьогодні потрібно враховувати, адже протезно-ортопедичні вироби повертають інвалідів до життя», – зазначив Олексій Журавко.

У ході робочої поїздки Урядовий уповноважений з прав інвалідів детально ознайомився з діяльністю підприємства, з різновидом послуг, з основними характеристиками протезно-ортопедичних виробів, відвідав приймальне відділення та виробничі цехи, поспілкувався з колективом та відвідувачами центру.

zhuravko.com +ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*