Реабілітаційний комплекс у смт Великий Любінь повинен запрацювати у 2014 році, – Олексій Сторчило

1 30 IMG 4456 top 1 2. реабілітаційний комплекс

  1 30 IMG 4456 top 1

В рамках робочої поїздки у Городоцький район, перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Олексій Сторчило оглянув будівництво реабілітаційного комплексу Львівського міжрегіонального центру соціально-трудової, професійної та медичної реабілітації інвалідів у смт Великий Любінь.

Зазначимо, що першу чергу згаданого реабілітаційного комплексу планувалось ввести в експлуатацію ще у 2012 році, проте її було відтерміновано за відсутності фінансування. Загальна кошторисна вартість об’єкту – 99 995 985 грн. Для завершення будівництва необхідно понад 42 млн.грн.

«Для введення в експлуатацію першого пускового комплексу першочергово потрібно відновити фінансування. Ми плануємо активно працювати у цьому напрямку спільно із Кабінетом Міністрів України, залучати депутатів Верховної Ради України від Львівщини. Адже ці питання не мають політичного забарвлення. Адаптація людей з особливими потребами – це завдання номер один. Зокрема, Президент України у 2014 році ставить завдання ввести в експлуатацію незавершені соціально значимі об’єкти. Тому ми повинні докласти максимум зусиль, аби цей курортний комплекс запрацював у наступному році», – прокоментував О.Сторчило.

  1 30 IMG 4446 top 2

Водночас, директор Центру Григорій Дунас розповів, що реабілітаційний комплекс включатиме готель на 150 місць, 13 аудиторій для впровадження новітніх технологій, конференцзал, їдальню на 200 осіб, бальнеологію, відкриті спортивні майданчики та бювет.

«Будівництво такого комплексу дозволить не тільки збільшити спектри реабілітаційних місць, підвищити їх якість, надати нові освітні професії, а й створити нові робочі місця для осіб з особливими потребами паралельно з реабілітаційним процесом. Окрім цього, не збільшуючи фінансування на реабілітацію однієї особи, ми зможемо забезпечити наших відвідувачів санаторно-курортним лікуванням з використанням сірководневих та мінеральних вод», – зазначив він.

Львівська обласна державна адміністрація

1 реплік к “Реабілітаційний комплекс у смт Великий Любінь повинен запрацювати у 2014 році, – Олексій Сторчило”

  1. Наташа :

    Скиньте ваш адрес, так как я инвалид, хочу у вас учится

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*