Майстерня працетерапії

1 25 4 trud 2. вчаться

  1 25 4 trud 1У грудні Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів м.Славутича поряд з комплексом соціальних послуг та профілактично – оздоровчих заходів презентував Майстерню працетерапії. Старші вихованці Центру проходять соціальну адаптацію, використовуючи різні трудові процеси як з лікувальною метою так і трудовою зайнятістю.

Завдяки допомозі Берлінського Червоного Хреста у співпраці з міською владою Центр забезпечений необхідним обладнанням для виробництва. Тут є швейні супер машини, гончарний круг, муфельна піч, форми для виготовлення гончарних виробів, термопрес з різними насадками, є можливість використовувати технологію сублімаційного друку, яка сьогодні дуже затребувана і широко використовується у виробництві, рекламі, торгівлі. І молоді люди з обмеженими фізичними можливостями вчаться шити, вишивати, виготовляти гончарні різноманітні вироби, займаються лозоплетінням, поліграфією, кулінарією, вчаться готувати різні страви.

Професійним премудростям навчають досвідчені творчі педагоги під керівництвом директора Ганни Лутченко. Така майстерня дозволяє придбати певну кваліфікацію. Молодь стверджується і оволодіває навиками вести самостійний спосіб життя.

Slavutich.cn.ua +ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*