До Львова – на професійну реабілітацію

1 23 3 36 1. реабілітації, інвалідів

Міжрегіональний центр соціально-трудової, професійної та медичної реабілітації інвалідів запрошує на навчання до Львова.

Головне завдання Центру – впровадження комплексної реабілітації та надання ефективних послуг людям з обмеженими фізичними можливостями, адже зміна професійної діяльності – процес, що надає людині можливості виживати і почувати себе повноцінним громадянином.

На комплексну реабілітацію приймаються громадяни з числа інвалідів працездатного віку 1–3 групи, які за висновками медико-соціальної експертної комісії потребують реабілітації та, яким не протипоказане навчання і подальше працевлаштування за обраною професією.

Громадяни з обмеженими фізичними можливостями можуть обирати з низки робітничих фахів, серед яких: оператор комп’ютерного набору, касир, обліковець, квіткарка-флорист, водій категорії В, перукар, візажист, агент з організації туризму, швачка, автослюсар, соціальний робітник, секретар керівника, оператор котельні, бармен, кухар тощо.

До Центру не приймаються особи, стан здоров’я, фізичні та сенсорні вади яких, унеможливлюють проходження реабілітації.

Після завершення курсу професійної реабілітації з обраної професії Центр видає документ державного зразка про присвоєння робітничої кваліфікації.

Міжрегіональний центр соціально-трудової, професійної та медичної реабілітації інвалідів знаходиться за адресою: м. Львів, вул. Хуторівська, 38.

За більш детальною інформацією можна звертатися до управління соціального захисту населення Сумської міської ради (м. Суми, вул. Харківська, 35, каб. 122, тел. (0542) 327-560).

Муніципальний інформаційний портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*