У Сумах діє безоплатний пункт прокату засобів реабілітації

1 13 2 sredstva reabilitacii 2. реабілітації

На базі комунальної установи Сумський міський територіальний центр соціального обслуговування надання соціальних послуг «Берегиня» працює пункт прокату засобів пересування та реабілітації.

Тут можна безкоштовно отримати у тимчасове користування інвалідні візки, ходунки, милиці, палиці та інші засоби, що значною мірою полегшують життя хворих або інвалідів. Термін користування узгоджується сторонами у договорі. Перелік документів, необхідних для отримання засобів пересування та реабілітації, наступний: заява, довідка з медичної установи про необхідність забезпечення, копія паспорта, копія ідентифікаційного коду, свідоцтво про народження (у разі необхідності надання засобу реабілітації для дитини).

Документи подаються за адресою: м. Суми, вул. Інтернаціоналістів,18; тел.: (0542)60-49-95, (0542)32-77-74.

Пункт прокату діє при відділені організації надання адресної натуральної та грошової допомоги. Працює віднедавна, втім, уже користується великим попитом серед інвалідів, літніх людей та громадян, які потрапили у складну життєву ситуацію. Свідченням цього є велика кількість звернень від сумчан, які потребують допомоги.

Муніципальний інформаційний портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*