У Кременчуці в особливих дітей День народження

1 06 3 fbb4013d2b53b27d2b3c0403bfb0d508 2. дітей

  1 06 3 fbb4013d2b53b27d2b3c0403bfb0d508 1

01 Жовтня, 2015 – Найстаршому центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів у Полтавській області, що розташований у Кременчуці, 1 жовтня виповнилося 13 років.

Святковою програмою, шоу повітряних кульок, веселими розважальними іграми і, звичайно, подарунками відзначили День народження вихованці центру, їхні батьки та педагогічний колектив.

«З того часу, коли відкрився центр, багато дітей, які тоді були школярами, зараз уже виховують власних дітей, мають власні досягнення, кар’єру. Ми пишаємося нашими дітьми», – розповіла керівник центру Юлія Івакіна.

Сьогоднішні ж маленькі вихованці з особливими потребами яскравими посмішками, веселим сміхом та лепетом заповнили святково прикрашену залу. Діти із захопленням спостерігали за яскравою виставою, якою почалося свято. З малечею грали, танцювали та фотографувалися веселі ростові ляльки. А ще кожен малюк завороженим поглядом спостерігав за тим, як повітряні кульки казкові персонажі перетворюють на зайченят, мечі, квіти та жирафів. Жодна дитина не залишилася без такої диво-кульки. Свято вийшло по-справжньому теплим та сімейним.

Не залишилися вихованці Міського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів і без подарунків. На свято до них завітали депутати міської ради Дмитро Кравченко, Вікторія Гончаренко та Сергій Іванов. Саме завдяки їм відбулося свято для вихованців центру, а ще вони принесли солодощі та картриджі для фільтрів для води. Як зазначила Юлія Івакіна, ці картриджі необхідні їхньому центру. І, будучи бюджетною організацією, вони не завжди мають можливість їх придбати. Тож це подарунок був дуже доречним.

Тетяна Третякова

Вісник Кременчука

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*