Представник тернопільського «Інваспорту» Андрій Андріїшин привіз із Чемпіонату України три медалі

1 09 lyzhi 1Дві золотих і одну срібну нагороду здобув тернопільський спортсмен, Майстер спорту міжнародного класу Андрій Андріїшин на Чемпіонаті України з лижних гонок серед спортсменів з вадами слуху та мови. Такі змагання з 2 до 6 квітня проходили в селі Яворів Турківського району Львівської області на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру Національного комітету спорту інвалідів України. У цих змаганнях, які відбувались в особистому заліку, виступали представники Івано-Франківської, Закарпатської, Львівської, Київської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Чернігівської областей та міста Києва, – загалом близько 40 учасників.

Щодо результатів тернопільських спортсменів, які представляли регіональний центр з фізичної культури і спорту «Інваспорт», то у перегонах класичним стилем на 10 км Андріїшин Андрій посів І місце. Серед юніорів у перегонах на 5 км Юрій Каськів був четвертим, а його колега по команді Валентин Бертман – п’ятим.

Ще одне звання чемпіона України і, відповідно, ще одну золоту медаль Андрій Андріїшин здобув у перегонах на 15 км вільним стилем. У цьому виді серед юніорів (перегони на 10 км) Юрій Каськів та Валентин Бертман були, відповідно, на четвертому і п’ятому місці.

Ще один здобуток Андрія Андріїшина на змаганнях на Львівщині – це «срібло» у спринтерських перегонах класичним стилем на 1 км. На цій дистанції серед юніорів Юрій Каськів знову показали четвертий та п’ятий результати, відповідно.

Підготував команду заслужений тренер України Віктор Федорчак.

Управління з питань фізичної культури та спорту Тернопільської обласної державної адміністрації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*