Спортсмени з вадами опорно-рухового апарату на Чемпіонаті Україні з боччі

1 23 7640 1З 11 по 14 травня 2013 року в Національному центрі Паралімпійської і Дефлімпійської підготовки та реабілітації інвалідів (м. Євпаторія) пройшов 2-й Чемпіонат України з боччі серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату. У змаганнях взяли участь спортсмени з Севастополя, Одеси, Київської області, Луганська, Дніпропетровська, АР Крим, Миколаєва, Черкас, Донецька, Кіровограда, Полтави, Херсона. Головним суддею змагань був Рустіков В.М. з міста Севастополь. Всього у змаганнях взяло участь 36 чоловік.

Київський обласний центр «Інваспорт» на цих змаганнях представляли Нікітюк Ольга Андріївна та Кухта Владислав Андрійович з міста Біла Церква. Для них це був дебютний Чемпіонат України.

Нікітюк Ольга (клас ВС1) виборола бронзову нагороду, а Кухта Владислав (клас ВС2) посів ІІ місце. Тренуються наші спортсмени під керівництвом Штики Руслана Павловича в місті Біла Церква.

Київський обласний центр «Інваспорт» вітає своїх спортсменів з вдалим дебютом на Чемпіонаті України та бажає їм наполегливих тренувань, щоб потрапити до складу національної збірної команди України.

Прес центр «Інваспорт»

1 23 263245241 2

Київська обласна державна адміністрація

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*