Призер Олімпійських ігор у Сеулі 1988 року Олександр Мотузенко буде готувати у Смілі команду веслувальників

1 31 ivarapr 1Веслувальник, заслужений майстер спорту СРСР, срібний призер Олімпійських ігор у Сеулі 1988 року Олександр Мотузенко та Смілянська організація інвалідів «За рівні можливості» з цього місяця розпочинає відбір людей із обмеженими можливостями для формування команди для греблі на спортивних байдарках та каное. З 2016 року гребля на байдарках та каное входитиме до параолімпійських видів спорту.

– Лист із запрошенням сформувати у Смілі таку команду людей із обмеженими можливостями, які б володіли спортивним вмінням керувати байдаркою та каное прийшов нам із Києва. Команду треба підготувати вже на вересень цього року – пояснив «Сміляночці» представник організації «За рівні можливості» Микола Луценко

Ця пропозиція неабияк зацікавила Олександра Мотузенка та й самих представників організації. Тож вони вже готові створити команду та розпочати тренування. Тренерами команди будуть: п’ятиразовий чемпіон світу зі спортивної греблі на байдарках і каное, чемпіон СРСР, олімпійський чемпіон Володимир Демченко та заслужений майстер спорту СРСР, срібний призер Олімпійських ігор у Сеулі 1988 року, чемпіон світу 1985-1987 років та 1989-1990 років Олександр Мотузенко.

Тож можливо вже через кілька років і наші сміляни будуть брати участь у параолімпійських іграх та досягнуть таких визначних результатів як і їх земляки та наставники.

Смеляночка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*