У Харкові відбувся тенісний турнір «Рівні можливості»

1 24 22555 2. олена шингарьова

1 24 22555 1Тенісний турнір «Рівні можливості» відбувся 22 грудня на кортах «Superior Golf & Spa Resort».

Змагання провела Харківська міська громадська організація інвалідів «Креавіта» спільно з Благодійним фондом Юрія Сапронова за підтримки Міжнародного фонду «WJR».

Разом із тенісистами-візочниками в турнірі взяли участь керівники структурних підрозділів Харківської міської ради, депутати міськради, а також представники громадської організації «Молоді регіони».

Як зазначила віце-президент Харківської міської громадської організації інвалідів «Креавіта» Олена Шингарьова, головною цінністю турніру є його соціальна складова.

Переможцями турніру стали Олена Шингарьова і директор Юридичного департаменту Володимир Коваленко.

Довідка. Харківська секція тенісистів-візочників була утворена в серпні 2008 року за ініціативою та при фінансуванні Михайла Добкіна і Юрія Сапронова. У лютому 2012 року харківські тенісистки-візочниці взяли участь у кваліфікаційному турнірі Кубка світу, представляючи збірну України. Краща представниця секції – Олена Шингарьова – на сьогодні посідає 61 місце у світовому одиночному рейтингу і 26 місце в парному рейтингу.

У квітні 2012 року в рамках програми «ITF Silver Fund» і при партнерстві з харківським відділенням товариства «Червоний Хрест» секція отримала нові спортивні візки для занять тенісом, що дозволяє залучити нових членів секції – як юніорів, так і дорослих.

Офіційний сайт Харківської міської ради, міського голови, виконавчого комітету +ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*