У Києві відбудеться чемпіонат з риболовлі “Острів Надії” серед людей з обмеженими фізичними можливостями

1 19 1 rybalka 2470 2. інвалідів

20 вересня об 11.00 в Києві на Жуковом острові відбудеться безпрецедентна подія — Відкритий чемпіонат зі спортивної рибної ловлі поплавочною вудкою з берега серед людей з обмеженими можливостями «Острів Надії». Приймають участь і дорослі і діти (переважно інваліди «колясочники»).

Ці щорічні змагання присвяченні річниці Закону України «Про реабілітацію інвалідів в Україні», який було прийнято 6 жовтня 2005 року.

Організатори заходу ВГО «Союз організацій інвалідів України», «Центр соціальної реабілітації інвалідів „Острів Надії”», підприємство «Вілчер», за сприяння Федерації риболовного спорту України.

Підтримку надає Київська міськрада, Київрибоохорона, Асоціація рибалок України

Головним завданням визначено в чергове пригорнути увагу суспільства до проблем реабілітації інвалідів в Україні взагалі і в Києві зокрема, в тому числі інвалідів-учасників АТО. Повернення до повноцінного життя людей, які з різноманітних причин втратили певні фізичні можливості, фізична реабілітація і психологічна адаптація, а також популяризація спортивної риболовлі, як здорового способу життя і гармонійного розвитку людини.

Переможці отримають медалі та цінні призи, всі без винятку учасники — відчують себе справжніми рибалками, на згадку їм будуть вручені пам’ятні дипломи.

По завершенню змагань традиційна рибацька юшка.

Серед заявлених учасників: О.Дорошенко — заслужений художник України, Е.Сакун — воїн-інтернаціоналіст, кавалер багатьох орденів і медалей СРСР і України, І.Григор’єв — чемпіон Європи з мотокросу, перший в СРСР бронзовий призер чемпіонату світу з мотокросу, восьмикратний чемпіон СРСР з мотокросу, заслужений майстер спорту СРСР, О.Пустовойт — член Національного олімпійського комітету України.

Акредитація обов’язкова за тел..: (044) 469–94–46; (050) 469–94–46 — Олександр.

Організатори транспорт надають.

Місце збору учасників та представників ЗМІ:

20 вересня 2014 року о 10–00 у метро Видубичі (під мостом, на трасі у напрямку Конча-Заспи) орієнтир — білий пасажирський автобус «Мерседес» з табличкою «Острів Надії».

Агро Перспектива

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*