За підтримки Дениса Дзензерського в Миколаєві пройшли показові виступи з карате для людей з інвалідністю

1 24 1 pri podderzhke borisa kozyrya v nikolaeve proshel turnir po karate i vystupila gruppa tanok na maydani kongo 11 2. інвалідністю

1 24 1 pri podderzhke borisa kozyrya v nikolaeve proshel turnir po karate i vystupila gruppa tanok na maydani kongo 11 121 вересня 2014 року в Миколаєві в спортивному комплексі «Надія» пройшов 2-й міжнародний турнір з карате WKF «Nikolaev Open 2014».

Цього року в змаганнях взяли участь близько 400 спортсменів з усієї України: Дніпропетровська, Донецька, Києва, Львова, Миколаєва, Одеси, Харкова, Чернівців, а також Грузії.

Турнір проходив одночасно на 5 татамі. В змаганнях з ката і куміте виступали спортсмени віком від 6 років. В залі панувала прекрасна атмосфера.

Вперше в рамках турніру «Nikolaev Open» відбулася презентація Програми «Карате для людей з інвалідністю». За підтримки Всеукраїнської благодійної організації «ВО «Крила» і сприяння Почесного Президента фонду, народного депутата України Дениса Дзензерського свої досягнення показали три учасники Програми з Києва. Так, з показовими номерами виступили діти з інвалідністю Гуськов Владислав і Кошман Роман, а також чемпіонка України з карате серед жінок-колясочниць Уляна Смирнова.

«Сьогодні в Україні все більша кількість людей з особливими потребами підключається до Програми «Карате для людей з інвалідністю», адже вона дійсно дає свої результати. Діти і молоді люди, які систематично займаються карате, стають не тільки фізично розвинуті, поліпшується координація їх рухів, але і більш самостійними і цілеспрямованими. І я сподіваюся, що Миколаїв і Миколаївська область будуть в числі тих регіонів, які підключилися до Програми та розвиватимуть її у себе на місцях», – зазначив Денис Дзензерський.

«Ми вже не перший рік працюємо над розвитком і розширенням кордонів Програми «Карате для людей з інвалідністю», і завжди дуже приємно, коли видно результати нашої роботи. Сьогодні наші спортсмени особисто це продемонстрували», – розповіла Голова Правління ВБО «ВО «Крила» Ярослава Токар.

Після процедури нагородження переможців турніру для гостей і всіх спортсменів виступав спеціальний гість – гурт «Танок на Майдані Конго» (ТНМК), який подарував всім присутнім незабутні емоції та враження.

Організаторами турніру «Nikolaev Open 2014» є Українська федерація карате і Спортивний клуб «Олімпік-Миколаїв».

Офіційний сайт Дениса Дзензерського +ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*