Відбулася фінальна частина II Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу»

1 25 1 ychgorod2779 2. спартакіади

З 11 по 13 вересня в центрі Закарпатської області в мальовничому Ужгороді на базі спорткомплексу «Юність» відбулася фінальна частина II Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу». Участь у змаганнях взяли 250 спортсменів представники майже з усіх областей України. Особливо привітно та з криками “Україна єдина” вітали команду Донецької області. Спортсмени змагалися у шести видах спорту – армспорті, бомбаскеті, гирьовому спорті, дартсі, настільному тенісі та шахах.

Яскравим, захоплюючим дійством у формі культурно – спортивного свята стало урочисте відкриття спартакіади. Звертаючись до учасників та численних гостей, директор виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України Валерій Акопян зачитав вітання від Президента України Петра Порошенка, Голови Верховної Ради України Олександра Турчинова, Прем’єр – Міністра України Арсенія Яценюка. Член правління Фонду Григорій Ольховець озвучив вітання від Голови Федерації профспілок України Григорія Осового. Від імені Об’єднання роботодавців України учасників спортивного свята привітав член правління Фонду Дмитро Третьяков. З теплими словами привітання до учасників спартакіади звернулися господарі – перший заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Андрій Сербайло та перший заступник Закарпатської обласної ради Василь Брензович.

1 25 1 ychgorod2779 1

Змагання спартакіади проходили дуже напружено. Надзвичайно авторитетною була головна суддівська колегія, яку очолював суддя національної категорії Анатолій Плєханов (м. Ужгород). Головними суддями у шести видах спорту були один суддя міжнародної та 5 суддів національної категорії. Поважну суддівську колегію сформував присутній на спартакіаді заступник голови ФСТ «Спартак» Григорій Верзун, а допомогала йому у проведенні спартакіади Закарпатська облрада ФСТ «Спартак»

Головне завдання спартакіади, покращення фізкультурно-реабілітаційної роботи серед потерпілих на виробництві, виконано успішно. Всі учасники змагань отримали масу позитивних вражень, а переможці у шести видах спорту свої нагороди. Учасники змагань кажуть: для них ці два дні пройшли чудово. Майже всі їхали з одним девізом, головне не перемога а участь.

Бериславська районна державна адміністрація

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*