Всеукраїнська міні-спартакіада «Бузькі пороги» між людьми з обмеженими фізичними можливостями за підтримки національного природного парку «Бузький Гард»

1 30 1 35 2. обмеженими фізичними можливостями

1 30 1 35 1На території національного природного парку «Бузький Гард» (Миколаївська область) в Урочищі «Протич», відбулася чергова щорічна Всеукраїнська міні-спартакіада «Бузькі пороги» між людьми з обмеженими фізичними можливостями.

Організовував і проводив змагання – голова ФОКІ «Прометей» Олег Шемчук. Змагання були проведені за підтримки адміністрації парку НПП «Бузький Гард». В змаганнях взяли участь інваліди-спортсмени різних вікових категорій та з різними фізичними можливостями. Кожен інвалід приїхав із близькою людиною-помічником разом з супроводжуючими.

Метою заходу було спонукати громадськість звертати більше уваги на людей з обмеженими фізичними можливостями та їхні сім’ї, пропагувати активний спосіб життя, налагоджувати контакти з інвалідами з інших регіонів України і не лише, тренуватися і оздоровлюватися, випробовувати свої фізичні можливості. Словом, розвиватися та перемагати!

Програмою заходу були передбачені цікаві та різноманітні конкурси, змагання з дартсу, стрільби з пневматичної зброї, усі бажаючі мали неоціненну нагоду подорожувати на катамаранах Бузькими порогами, які, до речі, надав клуб мандрівників «Сапсан» на чолі з Ігорем Богуцьким.

Учасники змагань з задоволенням переглянули цікаві відеофільми про національний природний парк «Бузький Гард».

Міністерство екології та природних ресурсів України +ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*