Українська паралімпійська збірна завоювала 10 нагород на чемпіонаті світу з лижних гонок та біатлону

1 27 8 19 1 2. біатлон

1 27 8 19 1

Українські паралімпійці борються нарівні зі 135 представниками 15 країн світу за високі нагороди чемпіонату світу з лижних гонок та біатлону, що проходить з 23 січня по 1 лютого 2015 року в місті Кейбл (США).

Міністр молоді та спорту Ігор Жданов привітав учасників змагань із вдалим початком виступів: “За інформацією, яку мені надали в Інваспорті, у перший день чемпіонату, 24 січня, українським паралімпійцям вдалось у біатлоні (на короткій дистанції) вибороти п’ять високих нагород, серед яких дві золоті та три срібні медалі. Так тримати! Україна пишається усіма нашими призерами. Бажаю нових перемог у заключні дні змагань”.

25 січня, у другий змагальний день чемпіонату світу з лижних гонок та біатлону національна паралімпійська збірна команда з зимових видів спорту виборола 5 високих нагород, серед яких 1 золота, 2 срібні та 2 бронзові нагороди.

Володарями золотих нагород у перший день змагань стали: Яровий Максим (біатлон, дистанція 7,5 км) та Кононова Олександра (біатлон, дистанція 6 км).

Срібні медалі вибороли: Ляшенко Людмила (біатлон, дистанція 6 км), Ковалевський Анатолій з гайдом Мукшиним Олександром (біатлон, дистанція 7,5 км), Шишкова Оксана з гайдом Нестеренко Ладою (біатлон, дистанція 6 км).

Володаркою золотої нагороди у другий день змагань традиційно стала Кононова Олександра, а її подругою по подіуму зі срібною медаллю – Ляшенко Людмила (лижні гонки на дистанції 15 км). Срібну нагороду виборов і Яровий Максим (лижні гонки на дистанції 15 км).

Бронзові медалі завоювали Ігор Рептюх (лижні гонки на дистанції 20 км) та Ольга Прилуцька (на дистанції 15 км) разом із гайдом Борисом Бабарем.

27 січня, наші спортсмени боротимуться за першість чемпіонату світу у біатлоні, середня дистанція.

Результати чемпіонату та виступів наших спортсменів можна побачити на http://www.paralympic.org/cable-2015/schedule-results.

1 27 8 11 2

1 27 8 13 3

1 27 8 15 4

1 27 8 17 o 5

Мiнiстерство молоді та спорту України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*