Спеціальна нагорода CAFE 2015

1 30 2 image001 1 2. обмеженими можливостями, інвалідністю

1 30 2 image001 1

У рамках Тижня Дій CAFE 2015 – «Футбол для всіх, доступ для всіх», Центр доступу до футболу в Європі запрошує футбольних вболівальників з обмеженими фізичними можливостями та всіх зацікавлених осіб висунути кандидатів на отримання спеціальної нагороди CAFE. Три переможці будуть обрані в наступних категоріях:

– Нагорода кращому клубу/стадіону

Ваш клуб чи стадіон намагається поліпшити умови для вболівальників з обмеженими можливостями в день проведення матчу? Чи покращився ваш досвід перебування на матчах в результаті впровадження доступних зручностей і послуг на стадіоні? Чи підтримує ваш клуб регулярний зв’язок з уболівальниками з інвалідністю, щоб бути краще?

– Нагорода кращому вболівальнику з обмеженими можливостями

Чи уболівальник або група вболівальників з обмеженими можливостями, які заслуговують заохочення за свою роботу? Чи є хтось, хто активно працює на благо вболівальників з обмеженими можливостями? Чи сформована група вболівальників з інвалідністю та чи помітна її робота ?

– Нагорода кращому співробітнику

Чи є конкретна людина, яка працює в клубі або на стадіоні, якого можна назвати кращим? Чи знаєте ви стюарда або працівника з супроводу вболівальників з обмеженими можливостями, який допоміг уболівальникам з інвалідністю провести день матчу краще? Чи знаєте ви когось, хто чудово розуміє вимоги вболівальників з обмеженими можливостями і регулярно активно підтримує їх до, під час і після матчу?

Щоб номінувати когось, будь ласка, зв’яжіться з Олександром Остапою за електронною поштою . Будь ласка, не забудьте вказати свої контакти, кого ви номінуєте і в якій категорії, і чому вони гідні перемоги.

Заявки прийматимуться до 8 квітня 2015 року. Після цього переможці будуть вибрані і урочисто нагороджені.

Тиждень Дій CAFE проходить у Польщі і Україні в рамках проекту спадщини УЄФА ЄВРО 2012. Для отримання додаткової інформації про CAFE, відвідайте сайт www.cafefootball.eu

1 30 2 image003 2

CAFE | Центр доступу до футболу в Європі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*