Матч 20-го туру проти донецького Металурга пройде за підтримки акції CAFE

1 03 2 95421 2 2. cafe

1 15 1 95421 2Футбольний клуб «Іллічівець» радий підтримати Тиждень дій 2015 Центру доступу до футболу у Європі (CAFE) «Футбол для всіх, доступ для всіх». Це прекрасна можливість показати, чого ми досягли і що робимо для наших вболівальників з обмеженими фізичними можливостями, вболівальників з обмеженими фізичними можливостями з інших клубів та місцевої громади людей з інвалідністю.

Тиждень дій, який пройде з 18 по 26 квітня за підтримки Прем’єр-Ліги України, у рамках проекту спадщини УЄФА ЄВРО-2012™, спрямований на просування ідеї рівного доступу до футболу через спільну роботу клубів з уболівальниками.

У цей 8-денний період наш клуб отримує можливість присвятити домашню гру темі «Футбол для всіх, доступ для всіх» і продемонструвати ту позитивну роботу, яка ведеться по відношенню до вболівальників з інвалідністю.

CAFE хотів би подякувати футбольному клубу «Іллічівець» за підтримку цієї ініціативи.

Щоб отримати більше інформації про Тиждень дій «Футбол для всіх, доступ для всіх», Ви можете відвідати сайт CAFE або зв’язатися з координатором проектів в Україні Олександром Остапою по e-mail

Официальный сайт ФК «Ильичевец» Мариуполь

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*