Закарпатські спортсмени-інваліди перемогли на міжнародному турнірі в Словаччині

1 09 1 111 1 2. інвалідів

1 09 1 111 1

5 червня 2015 року в Словаччині, в місті Михайлівці, відбулися масштабні міжнародні змагання спортсменів-інвалідів. Вперше активну участь в них взяли спортсмени-інваліди з Закарпатської області України.

У змаганнях крім українців взяли участь спортсмени-інваліди Словаччини і Угорщини.

Українська збірна у цих змаганнях зайняла перше командне місце, завоювавши аж 15 медалей, з яких 4 – золоті. За збірну України виступали спортсмени-інваліди Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату (голова – Олександр Лизанець), Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з вадами зору (голова – Зіновій Блюсович) і Закарпатського обласного центру спорту інвалідів «Інваспорт» (голова – Андрій Чегіль).

Організатором змагань виступила Михайлівецька районна рада Словацької асоціації інвалідів (президент Ева Хлодінкова).

Ініціював участь закарпатських спортсменів-інвалідів у цьому чудовому заходів голова Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олександр Лизанець. Крім того, він підписав договір про співпрацю з Михайлівецькою районною радою Словацької асоціації інвалідів і запросив словацьких спортсменів інвалідів на змагання зі спортивної риболовлі, які відбудуться 19-20 червня 2015 року у місті Виноградові.

Закарпатські спортсмени висловлюють щиру подяку консулу Словаччини в місті Ужгороді Янці Буріановій, яка допомогла налагодити контакти зі Словацькою асоціацією інвалідів.

1 09 1 223 2

«Закарпаття онлайн Beta»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*