Українські паралімпійці готуються до Ріо-де-Жанейро

1 12 1 86197. спортсменів

Усі пам’ятають тріумфальний виступ українських спортсменів на зимовій Паралімпіаді у Сочі. Окрім другого місця за кількістю медалей, наші паралімпійці продемонстрували тоді світові, що таке справжній патріотизм. Відео з прапороносцем збірної, який на знак протесту команди проти захоплення Криму один представляв збірну на церемонії відкриття, та кадри з олімпійськими медалями наших спортсменів, які вони прикривали рукою, обійшли світові медіа.

Разом з уболівальниками всього світу пости в соціальних медіа про ці події охоче поширювали й співробітники ВОЛІ. Наша компанія вже сім років підтримує спортсменів з особливими потребами, й історія перемог паралімпійців добре відома кожному працівникові.

Та життя триває, і на спортивному календарі вже наступні Паралімпійські ігри. Цього разу літні. ХV Паралімпіада пройде у вересні 2016 року у далекій Бразилії.

Наші спортсмени почали тренування. Вони планують взяти участь у змаганнях з 15 видів спорту. До речі, на попередній Паралімпіаді-2012 у Лондоні представники України змагалися в 12 видах спорту. Тоді наша збірна завоювала 84 медалі й увійшла до п’ятірки найсильніших команд світу.

Основна підготовка проходить на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру, що в селі Яворів Турківського району Львівської області. Ознака часу − Національний комітет спорту інвалідів України відкрив цю локацію для реабілітації воїнів АТО засобами фізичної культури і спорту.

ВОЛЯ виступає партнером Національного комітету спорту інвалідів України й Національної паралімпійської та дефлімпійської збірних з 2008 року. Співробітники компанії вболівають за наших спортсменів й готуються вболівати за своїх під час бразильської Паралімпіади.

ВОЛЯ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*