Україна прийняла участь в чемпіонаті по боулінгу для людей, які пересуваються на візках (ФОТО)

1 13 1 IMG 1310 2. чемпіонат

1 13 1 IMG 1310 17-го серпня 2015 року в Баку (Азербайджан) відбувся третій відкритий чемпіонат з боулінгу для людей з інвалідністю, які пересуваються на візках.

Даний чемпіонат відбувається вже в третє в Баку, але цього разу до його участі були запрошені представники з України, а саме: Марія Нікітіна з Чернівців та Дмитро Щебетюк і Юлія Ресенчук з Києва. Допомогу та підтримку забезпечував волонтер Іван Івоняк.

Змагання відбулися в рамках проекту «Ми можемо усе» Громадського об’єднання «Підтримка спортсменів інвалідів».

Українську команду представляв БФ «АІК», який отримав запрошення від Національного параолімпійського комітету Азербайджану та Громадського об’єднання «Підтримка спортсменів інвалідів» з якими фонд співпрацює з 2012 року.

Не дивлячись на те, що боулінг не розвинений вид спорту серед людей з інвалідністю в Україні, українські спортсмени показали хороший результат: Дмитро Щебетюк – бронза серед чоловіків, Марія Нікітіна – срібло серед жінок.

«Ми дуже вдячні за такий чудовий прийом, який забезпечили нам наші друзі та партнери в Баку! Після цього чемпіонату у нас з’явилось нестерпне бажання розвивати цей вид спорту в нашій країні серед людей, які пересуваються у візках і в майбутньому запросити Азербайджанських представників до нас на чемпіонат» – сказала президент БФ «АІК» Юлія Ресенчук.

Хочемо зазначити, що переліт української команди на чемпіонат з боулінгу забезпечила компанія МАУ, за що ми їм дуже вдячні!

ФОТОРЕПОРТАЖ

INVAK.INFO

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*