У Луцьку відбулися перегони на візках і хендбайках

1 26 1 top-photo 2. змагання

1 26 1 top-photo 1З нагоди 930-річчя Луцька та Дня прапора провели відкриті змагання на хендбайках і колясках в центрі міста.

23 серпня центр міста, а саме проспект Волі, перекрили для того, щоб провести відкриті змагання з перегонів на хендбайках і колясках серед осіб з ураженнями опорно-рухового апарату.

Участь у змаганнях брали люди з обмеженими фізичними можливостями з різних міст України. Серед учасників були як чоловіки, так і жінки.

«Кожен рік змагаюсь, бо тут приймаєш участь і легше стає. Один з другим поспілкуємось, поговоримо. Головне для мене – це участь, а не перемога і можливість спілкуватись з іншими», – сказав учасник змагань Іван Тарасюк.

Серед переможців були учасники з Червонограда, Хмельницького, з Волинської області та інші, які, відповідно, отримали свої нагороди – медалі, грамоти і квіти.

Голова Волинської обласної організації «Інва-Волинь» Валерій Бакаєвич, подякував учасникам за те, що вони змогли підтримати цей захід і випробувати себе на дистанції.

«Ми дуже раді, що нас побачили і приймають. На цьому захід не закінчується – це тільки початок. Після цього буде ще настільний теніс й інші змагання, де замість медалей будуть грамоти і невеличкі призи», – додав в кінці промови Валерій Бакаєвич.

ВолиньPost +ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*