Відбувся чемпіонат України з футзалу серед спортсменів з ДЦП

1 30 1 26 2. інвалідів

1 30 1 26 1

З 14 по 19 березня 2016 року в м. Дніпропетровськ пройшов чемпіонат України з футзалу серед спортсменів з ДЦП. У цих змаганнях взяла участь і збірна команда Київського міського фізкультурно-спортивного клубу інвалідів «Прометей» (колективного члена Асоціації футболу інвалідів України) та Київського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт». На чемпіонаті команду представляли 9 спортсменів нашого центру: Трібє Антон, Черниш Ярослав, Гусєв Гліб, Мельник Володимир, Княжницький Денис, Третяк Сергій, Дембік Богдан, Довженко Євгеній, Бурдейний Сергій. Спортсмени тренуються під керівництвом тренера – викладача ДЮСШІ регіонального центру «Інваспорт» та КДЮСШІ «Прометей» Сабурова Дмитра Юрійовича.

У змаганнях взяли участь 10 команд з різних регіонів України. Команди були поділені на групу «А» та групу «Б». У першому матчі групового етапу команда Київської області грала з багаторазовими чемпіонами України, кістяком збірної команди України – командою Дніпропетровської області. В наполегливій та безкомпромісній боротьбі команда Київської обл. поступилась більш титулованій та досвідченій команді Дніпропетровська з рахунком 1:5.

У другій зустрічі команда Київської області переграла свого суперника – команду Рівненської області з заключним рахунком 6:0.

У третьому турі була впевнено обіграна команда Харківської області з рахунком 6:2. У заключному турі групового етапу у наполегливій боротьбі за друге місце в групі «А» наша команда переграла команду Чернігівської області (багаторічний володар 4-го місця чемпіонатів України) з рахунком 3:1 та вийшла у наступний етап змагань – гра за третє місце.

Заключна зустріч за 3 місце в чемпіонаті України завершилась поразкою команди з Київської обл., яка з рахунком 2:6 поступилась більш зіграній та досвідченій команді Черкаської області.

Офіційний сайт Федерації футболу України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*