Відбулися фінальні змагання Спартакіади «Повір у себе» з плавання серед дітей-інвалідів

1 28 2 image 1 2. інвалідів

1 28 2 image 1

З 20 по 23 квітня в м. Миколаєві в СКПБ «Водолій» проходили Фінальні змагання ХХІІІ Спартакіади «Повір у себе» з плавання серед дітей-інвалідів, присвяченій 25 річниці незалежності України.

На відкритті змагань були присутні начальник відділу з питань фізичної культури і спорту Миколаївської облдержадміністрації Садовський О.В., директор фонду соціального захисту інвалідів в Миколаївській області Чекарь І. К., голова спілки організацій інвалідів Руденко Г. М., начальник регіонального центру спорту інвалідів «Інваспорт» Жуковська Т.К.

В змаганнях прийняли участь 179 дітей-інвалідів з 21 регіону нашої країни та міста Києва. Серед учасників змагань 113 дітей з ураженнями опорно-рухового апарату, 42 – з вадами слуху, 16 – з вадами зору та 8 з вадами розумового та фізичного розвитку. Загалом було завойовано 307 медалей: 144 золоті, 105 срібних та 58 бронзових.

Саме в термін проведення змагань в СКПБ «Водолій» проходили НТЗ національної збірної команди України з плавання по підготовці до Паралімпійських Ігор і юні спортсмени наяву могли бачити наполегливі тренування видатних майстрів. Перед початком змагань були проведені показові старти.

1 28 2 image 2

1 28 2 image 3

Миколаївська обласна державна адміністрація

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*