Другий день змагань чемпіонату світу з лижних перегонів та біатлону укріпив лідерство України

Другий день змагань чемпіонату світу з лижних перегонів та біатлону укріпив лідерство України. біатлон, лижні перегони, паралімпійці, чемпіонат світу, інвалід, person, clothing, cycling, outdoor, helmet, smile, sports uniform, sport, people, posing. A group of people posing for the camera

12 лютого був неймовірний день в українських паралімпійців на чемпіонаті світу з лижних перегонів та біатлону: 8 високих нагород у спринті, 3 з яких – золоті, 3 срібні та 2 бронзові медалі! Наразі, за підсумком цих змагальних днів, національна паралімпійська збірна команда вже другий день поспіль очолює турнірну таблицю чемпіонату світу, що проходить у німецькому місті Фінстерау #Finsterau2017. Яскравий доробок українських паралімпійців: 17 високих нагород, в тім числі – 6 золотих, 7 срібних та 4 бронзові медалі.

У категорії чоловіки стоячи переможним став спринт для Ігоря Рептюха, котрий виборов золоту нагороду. Його товариш по команді та суперник по перегонам – Григорій Вовчинський – став третім.

У цій же категорії у жінок – увесь український подіум: Людмила Ляшенко стала чемпіонкою світу, Олександра Кононова виборола срібну нагороду та Ірина Буй – бронзову! Батенкова-Бауман Юлія була четвертою у спринті. До речі, це вже другий поспіль український подіум за два дні змагань: 11 лютого у біатлоні на середній дистанції був чоловічий, 12 лютого – жіночий!

Другий день змагань чемпіонату світу з лижних перегонів та біатлону укріпив лідерство України. біатлон, лижні перегони, паралімпійці, чемпіонат світу, інвалід

У категорії чоловіки сидячи першим став Максим Яровий, який яскраво переміг своїх суперників з США та Норвегії.

У чоловіків та жінок з порушеннями зору – по одній срібній нагороді в Уткіна Юрія (гайд – Перехода Руслан) та Шишкової Оксани (гайд – Казаков Віталій).

13 лютого у всіх спортсменів – відпочинок від змагань, офіційне тренування та налаштування на День Святого Валентина, 14 лютого, де всі вже з 10 ранку за місцевим часом (з 11 – за київським) вправлятимуться у біатлоні. Вболіваймо активніше за українських паралімпійців! Слідкуйте та вболівайте також у Facebook – https://www.facebook.com/NationalSportsCommitteeOfTheDisabledOfUkraine/ Нам усім важлива спільна українська перемога!

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України

Національний комітет спорту інвалідів України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*