Ігри нескорених: українські плавці здобули чотири медалі (ВІДЕО)

Ігри нескорених: українські плавці здобули чотири медалі (ВІДЕО). invictus games, ігри нескорених, змагання, медаль, плавець, sport, athletic game, person, swimming, swimming pool. A screenshot of a video game

Ігри нескорених: українські плавці здобули чотири медалі. invictus games, ігри нескорених, змагання, медаль, плавецьУкраїнці здобули три срібла і одну бронзу / Фото: Invictus Games: Team via Facebook

Українські плавці здобули чотири медалі на Іграх нескорених в Сіднеї.

На сторінці української збірної в Facebook повідомили, що Богдан Оксентюк завоював срібло в індивідуальному запливі на 50 метрів вільним стилем, інформує Новое Время.

Володимир Король завоював бронзу в індивідуальному запливі на 50 метрів вільним стилем і срібло у плаванні на 50 метрів на спині.

Віктор Шинкарук отримав срібло в запливі на 50 метрів брасом.

https://www.facebook.com/InvictusGamesTeamUkraine/posts/2060407984048902

https://www.facebook.com/InvictusGamesTeamUkraine/videos/547361605694205/

https://www.facebook.com/InvictusGamesTeamUkraine/videos/2036446823043412/

 

Нинішнього року на Іграх нескорених Україну представляють 15 учасників, серед яких одна жінка. Це діючі і демобілізовані військовослужбовці Збройних сил, Національної гвардії, працівники Нацполіції, добровольці, ветеран Служби безпеки і один прикордонник.

Змагання в Сіднеї стали другими Іграми нескорених, в яких бере участь Україна. Минулого року 15 українських ветеранів змагалися на своїх перших Іграх у Торонто, де завоювали 14 медалей у шести видах спорту, вісім з яких – золоті.

Ігри нескорених (Invictus Games) – міжнародні спортивні змагання в паралімпійському стилі, засновані принцем Уельським Гаррі в 2014 році. Тут беруть участь військовослужбовці та ветерани з інвалідністю, отриманою під час виконання службових обов’язків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*