Кандидати до збірної України на «Ігри Нескорених» (Invictus Games) показали високі результати у стрільбі з лука, велоспорті, пауерліфтингу та плаванні (ФОТО)

Кандидати до збірної України на «Ігри Нескорених» (Invictus Games) показали високі результати у стрільбі з лука, велоспорті, пауерліфтингу та плаванні (ФОТО). invictus games, ігри нескорених, військовослужбовці, змагання, тестування кандидатів, person, wall, clothing, bottle, smile, indoor, floor, man, posing, footwear. A group of people posing for a photo

З 21 січня по 4 лютого в трьох містах України відбулися відбіркові тестування кандидатів до збірної команди України, яка візьме участь у міжнародних спортивних змаганнях для військовослужбовців та ветеранів, поранених під час бойових дій — «Ігри Нескорених» (Invictus Games), що відбудуться в Торонто (Канада) 21-30 вересня цього року.

Тестування проходили на спортивних майданчиках закладів фізичної культури і спорту Міністерства оборони України: у Львові, Києві та Одесі.

— Загалом у тестуваннях взяли участь 108 кандидатів до збірної команди України, у тому числі 16 військовослужбовців Збройних Сил України. Так, 35 відсотків всіх кандидатів це представники інституцій сектору безпеки та оборони України. На тестуваннях були показані достатньо високі результати у стрільбі з лука, велоспорті, пауерліфтингу та плаванні, — повідомив начальник Управління фізичної культури і спорту Міністерства оборони України полковник Юрій Фіногенов.

За рішенням організаційного комітету з підготовки до змагань, у Києві буде проведено додаткове тестування 25 лютого поточного року. Час та місце буде анонсовано пізніше.

Наступний етап відбору до збірної команди України відбудеться навесні — це Всеукраїнські змагання за програмою Ігор Нескорених.

Довідково. Invictus Games — це міжнародні спортивні змагання для військовослужбовців та ветеранів із обмеженими фізичними можливостями, набутими під час виконання службових обов’язків. Участь у змаганнях беруть команди від країн-членів НАТО, а також стратегічних партнерів Альянсу. Уперше Invictus Games відбулися 2014 року у Лондоні (Велика Британія). Патроном Ігор є Принц Гаррі Вельський. Щороку кількість представників та країн-учасниць зростає.

«Ігри Нескорених» (Invictus Games) відбудуться у вересні 2017 року в канадському місті Торонто. Представники України братимуть участь у змаганнях у наступних видах спорту: стрільба з лука, легка атлетика, веслування на тренажерах, пауерліфтинг, плавання, велоспорт.

Міністерство оборони України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*